De Farm

De Farm dieren

Mijn naam is moedergeit Tinus. Ik vind het heel gezellig als kinderen mij komen voeren en met mij spelen. Het liefst speel ik wel buiten in de wei op de boomstammen.

Mijn naam is Bokkie. Net als Tinus vind ik het heel leuk als jullie mij wat lekkers brengen. Daarnaast houd ik ervan om buiten te spelen met Tinus.

Ik ben Mulan de alpaca. Ik vind het leuk als je komt spelen in de wei en ik hou er van om wat uit je hand te smikkelen!

Ik ben Benleigh de alpaca. Ik ben de beste vriendin van Mulan. Ik vind het gezellig als je bij mij in de wei komt spelen!

Mijn naam is Thessa de cavia. Ik houd van lekker knabbelen, knuffelen en om samen te spelen.

Ik ben de boerderijparkiet. Ik vind het gezellig als je met mij komt kletsen.

Mijn naam is Odie. Ik kom af en toe even buurten op de zorgboerderij. Ik vind geaaid worden heel fijn!

Ik ben Kiara. Ik zie er uit als Rudolf, maar ik ben toch echt een paard! Ik vind het leuk als jullie mij poetsen, knuffelen en op mij rijden!

Mijn naam is Morgan. Ik ben gek op kinderen! Ik vind het dan ook heel leuk als jullie op mij paardrijden en mij weer helemaal schoon poetsen!

Mijn naam is Zwartje. Ik vind het erg leuk als je samen met mij komt spelen. Dan ga ik er zelfs bij liggen zodat je mij goed kan kriebelen!

Mijn naam is Bob. Ik houd van knuffelen, spelen en van heel veel eten! Kom jij mij mijn lekkers brengen? Dat zou mijn buikje erg fijn vinden!

Ik ben Fiene. Ik vind knuffelen en spelen net als Bob en Zwartje leuk en gezellig! Ik kan er ook van genieten als ik wat te smikkelen krijg!

Ik ben Tijgertje. Ik ben heel bijzonder want ik heb een grappig knikje in mijn staart.

Hallo. Mijn naam is Minoes. Ik ben de oma poes van de boerderij. Ik houd heel erg van knuffelen. Kom jij ook met mij knuffelen?

Ik ben het teddykonijn. Ik ben gek op wortels! Kom jij mij een lekker hapje geven? Dat zou ik erg leuk vinden!

Mijn naam is Dries. Ik vind het leuk om met de kinderen en de ezelkar op pad te gaan. Ik kijk er altijd naar uit om weer schoongepoetst te worden! Ben jij diegene?

Mijn naam is Stip het jonge geitje. Ik heb een witte stip op mijn voorhoofd, vandaar de naam Stip. Ik ben een heel nieuwsgierig geitje.

Mijn naam is Flappie de geit. Ik heb lange flaporen. Ik ben, net zoals Stip, erg nieuwsgierig.

Mijn naam is Brownie de geit. Ik ben te vinden in de gezelligste wei van de boerderij.