Wat bieden wij?

Dagbesteding

Farm 4 You biedt dagbesteding aan deelnemers met een hulp/zorgvraag.

De leeftijden en sociaal-emotioneel ontwikkelingsniveaus variëren tussen de 4 en 23 jaar. Voor een eventuele plaatsing wordt er, door middel van een kennismaking en, zo goed mogelijk door de begeleiding ingeschat of de deelnemer binnen de bestaande groep past.

Wij bieden dagbesteding (begeleiding groep) aan op maandag t/m zaterdag in dagdelen van 4 uur. Onze doelgroep bestaat voor een groot deel uit deelnemers met leerplicht, daarom hebben we op schooldagen dagdelen die aansluiten op schooltijden. In overleg met de zorgboerin kan er gekeken worden of er extra uren en/of ruilen van de dagbesteding mogelijk is voor tijdens de schoolvakanties, studiedagen en/of extra vrije dagen.

Voor deelnemers die geheel of gedeeltelijk zijn ontheven van de leerplicht biedt Farm 4 You passende dagbesteding. De zorgvragen van deze deelnemers zijn complexer en vraagt meer begeleiding en ondersteuning. Deze passende dagbesteding wordt geboden in kleine groepjes van maximaal 5 deelnemers. Farm 4 You heeft de kennis en de mogelijkheden om een stukje lesstof aan te bieden, zodat de deelnemer niet te ver achter raakt met zijn of haar schoolwerkzaamheden. Het doel is dat de deelnemer op den duur teruggaat naar school. De passende 'begeleiding groep complex' wordt aangeboden op maandag t/m vrijdag in dagdelen van 4 uur.


Logeeropvang

Naast dagbesteding biedt Farm 4 You ook logeeropvang aan. De deelnemers komen van vrijdagmiddag 16.00 uur tot en met de zaterdag (volgende dag) 16.00 uur.

Op onze slaapzolder hebben we verschillende bedden staan. Door halve muurtjes en verschillende kasten hebben we gezellige slaaphoekjes gecreëerd met een eigen karakter.

De deelnemers worden vrijdagmiddag opgevangen in onze gezellige woonkamer. Aan onze grote eettafel eten we gezamenlijk en daarna is er tijd en gelegenheid om spelletjes te doen, bij te kletsen of televisie te kijken. Zaterdagochtend ontbijten we met z'n allen en dan begint ons dagprogramma.