Welkom bij Zorgboerderij Farm 4 You B.V.

Farm 4 You is ontstaan vanuit passie en liefde voor het buitenleven, de verzorging van- en samenwerking met mens en dier die nét een beetje meer zorg en hulp nodig hebben. Dit vormt het fundament voor ons bestaan.
Farm 4 You en haar locatie biedt de mogelijkheid dat wij de liefde voor de natuur en dieren met anderen kunnen delen. Wij willen met onze kennis, ervaring en ruimte de deelnemers met een beperking of handicap rust en zorg bieden. Er wordt rekening gehouden met de deelnemers hun ontwikkelingsmogelijkheden, zorgvraag en levensfase.

Bij Farm 4 You komen de deelnemers in contact met de natuur, de buitenlucht, de vier seizoenen en ontstaat er vaak een speciale en bijzondere band tussen mens en dier. Al deze elementen bieden rust en zelfvertrouwen. Mede dankzij onze dagbesteding ondersteunen wij de thuissituatie om hen de mogelijkheid te bieden om even op adem te komen, een boodschapje te doen of om aandacht te kunnen geven aan andere gezinsleden.

Heeft u vragen over mogelijkheden, aanmeldingen, wachtlijsten, passende beschikking etc, stuur dan een mail naar: 'info@farm4you.nl'.

 

Informatie over het aanbod, het team en de missie en visie van Farm 4 You kunt u vinden op deze pagina.

Op deze pagina kunt u een blik werpen op onze prachtige locatie en onze lieve dieren.

Hier vindt u leuke kiekjes van de deelnemers tijdens de activiteiten.

 

Op deze pagina kunt u onze contactgegevens en openingstijden vinden.